All in One

Kaikki autoiluun kiinteällä kuukausihinnalla – ilman yllätyksiä.

All in one on nykyaikainen autorahoitus, joka tarkoittaa turvallista ja edullista autoilua ilman ikäviä yllätyksiä. All In one -rahoituksella saat niputettua kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi – ilman yllätyksiä.

Etsi haluamasi uusi tai käytetty auto valikoimastamme ja sen All In one -kuukausihinta haluamillasi palveluilla. Voit saada luottopäätöksen meiltä jo ennakkoon lopullisilla kuukausierillä!

Enemmän kuin autolaina

Käytetyn auton ostaminen nykyaikaisella rahoituksella on helppoa ja turvallista. All in One on kaikenkattava suomalainen autorahoitus. Ei lisäkustannuksia, ei ikäviä kokemuksia – vain tankkaaminen jää sinulle!

Liikenne- ja kaskovakuutus

Voit valita rahoituksesi kuukausierän yhteyteen myös edullisen kuukausittain veloitettavan liikennekaskon. Kiinteähintainen kaskovakuutus veloitetaan All in One -rahoituksen yhteydessä, joten sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia, vaan tiedät aina etukäteen mitä maksat. Hinnat ja lisätietoa vakuutuksesta löydät sivuston laskurista.

Kunnossapitosopimus

Halutessasi voit sisällyttää rahoituksesi myös kunnossapitosopimuksen. Valitsit sitten pelkän rahoituksen tai kaiken kattavan kunnossapitosopimuksen, tiedät autoilun kuukausittaisen kustannukset etukäteen.

Kunnossapitosopimuksen paketit

Taso 1: Auton rikkoontumisesta aiheutuvat korjaukset – ei huoltokuluja
Taso 2: Taso1 mukaiset palvelut + huolto ja ylläpitokuluja enintään 600€:lla
Taso 3: Taso1 mukaiset palvelut + huolto ja ylläpitokuluja enintään 900€:lla

Palvelu suoraan AutoCenteristä

Voit tehdä All in One -sopimuksen suoraan meillä AutoCenterissä tai hakea luottopäätöksen ennakkoon All in One -sivuston laskurista. Henkilökohtainen automyyjämme auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. All in One tarjoaa huolettomia ja turvallisia kilometrejä!
All in One-palvelun tarjoaa yhteistyökumppanimme Santander Consumer Finance Oy, suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen.

Ota yhteyttä:
puh. 010 757 1111 tai myynti@autocenter.fi