Täyden palvelun huolto- ja korjauspalvelut kaikille merkeille autoista moottoripyöriin

Huollamme ja korjaamme yli 20 asentajan voimin henkilöautot, pakettiautot ja moottoripyörät merkistä riippumatta käyttäen alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia varaosia. Töiden veloituksessa käytämme valmistajien antamia ohjeaikoja.

Olemme erikoistuneet erityisesti Mercedes-Benz, BMW, Land Rover, Jaguar, KIA ja Volkswagen -autoihin ja toimimmekin niiden tehtaan valtuuttamina merkkihuoltona Tampereella. Moottoripyörissä hallitsemme erityisen hyvin Yamahan, Suzukin, Hondan, Kawasakin, BMW:n sekä Harley-Davidsonin.

Edullisen rahoituspalvelun avulla isompikin remontti hoituu huoletta. Huoleton -huoltopalvelumme hankkimalla varmistat autosi toimivuuden joka tilanteessa ja parannat sen jälleenmyyntiarvoa.

Miksi merkkihuoltoon?

Valtuutettu merkkihuoltoAmmattitaito, kokemus ja erikoistuminen yhteen merkkiin – siinä ovat valtuutettujen merkkihuoltojen keskeiset edut. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Merkkihuoltojen mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin, ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä.

Sen lisäksi, että valtuutetuissa merkkihuolloissa autostasi pitävät huolta maan ammattitaitoisimmat mekaanikot, voit luottaa siihen, että käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan ainoastaan juuri sitä varten suunniteltuja alkuperäisiä varaosia.

Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.

Tutustu paremmin huoltopalveluihimme!