Monimerkkihuolto

monimerkki


Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo

Kaupan yhteydessä asiantuntevat myyjämme auttavat teitä valitsemaan teille kattavuudeltaan ja kustannuksiltaan parhaiten sopivan vakuutusvaihtoehdon.

Huoltorahoitus

Palveluiden rahoitus

Rahoitamme myös kaikkia palveluitamme, joita ovat esimerkiksi autojen ja moottoripyörien huoltopalvelut sekä moottoripyörien kattavat varustevalikoimat.

Katsastuspalvelu

Katsastamme autosi

Jos haluat, että autosi läpäisee katsastuksen, anna meidän hoitaa asia. Tuo auto meille tarkastettavaksi, niin teemme tarvittavat huollot ja katsastamme sen puolestasi. Saat katsastuspalvelun meiltä huippuedullisesti kausihuollon yhteydessä tai erillisenä palveluna.

Ohjauskulmien säätö

Ohjauskulmien säätö

Jos autosi tuntuu vetelevän oudosti uraisella tiellä tai ohjaus puoltaa, on viisainta tarkistaa ja säätää auton ohjauskulmat. Toimenpide kannattaa tehdä ennaltaehkäisevänä, jolloin säästät epätasaisen kulumisen aiheuttamissa rengaskustannuksissa. Suuntaus voidaan suorittaa erillistyönä tai huippuedullisesti kausihuollon yhteydessä.

Huollon sijaisauto

Huollon sijaisauto

Saat meiltä huollon ajaksi sijaisauton, tai vaikkapa moottoripyörän - myös ajovarusteet löytyvät vuokraamostamme.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Iskikö kivi tuulilasiin? Roiskeläppäpakon poistuminen ja rengassuunnittelussa lisääntyvä lamellien käyttö aiheuttavat kivien ja nastojen lentelemistä ja ilkeitä tuulilasivaurioita. Vaurio kannattaa korjauttaa heti sen huomattuaan ennen kuin lasi ehtii haljeta. Pienempien iskemien syntyä ei välttämättä huomaa ajossa. Lasin tarkastus ja korjaus onnistuu edullisesti kausihuollossamme. Jos lasi kuitenkin ehti jo haljeta, se täytyy vaihtaa. Sekin onnistuu mutkattomasti kauttamme. Hoidamme laskun mahdollisen lasivakuutuksen kautta tai teemme edullisen tarjouksen vakuutuksen puuttuessa.


Lämmittimen asennus

Lämmitysjärjestelmän asennus

Teemme kaikkien merkkien lämmitysjärjestelmien jälkiasennuksia. Lopeta kylmästä kärsiminen polttoainelämmittimellä!

Lisävarusteiden asennus

Lisävarusteiden asennus

Asennamme kaikkiin merkkeihin jälkiasennuksena lisävarusteita. Voit soittaa meille, jos jokin asennukseen liittyvä asia askarruttaa, me neuvomme ja opastamme sinua.

Moottoriohjauksen viritys

Moottoriohjauksen viritysohjelmointi

Suoritamme autollesi moottorinohjauksen viritysohjelmoinnin, jolla saavutetaan jopa 40 hevosvoiman ja 100 newtonmetrin parannus moottorin tehoon. Samalla polttoaineenkulutus voi laskea merkittävästi.

Ekologinen pesuasema

Tampereen paras autopesu!

Tuo autosi hoidettavaksi Tampereen parhaaseen autopesuun. Meillä autosi saa huolellisen, täydellisen ja hellävaraisen pesun.

Iskunvaimentajat

Iskunvaimentajat

Vanhat, ehkä vialliset ja kuluneet, iskunvaimentimet heikentävät matkustusmukavuutta ja voivat ääritilanteessa myös aiheuttaa vaaraa pitkittyneen jarrutusmatkan vuoksi. Voimme testata iskunvaimentimet huollon yhteydessä tai erikseen ja vaihtaa ne tarvittaessa.

Päästöjen mittaus

Päästöjen mittaus

Useimmissa autoissa päästöjen mittaus kuuluu huolto-ohjelmaan, lisäksi päästöt mitataan aina katsastuksen yhteydessä. Tarvittaessa voimme mitata päästöt myös erillisenä työnä.

Jarru- ja alustatyöt
Teemme kaikki jarru- ja alustatyöt. Tyypillisimpiä töitä on iskunvaimentimien vaihtaminen, katalysaattorin tai pakoputken vaihtaminen. Jarrujen korjaamisen lisäksi voimme myös testata jarrut.

Huollot henkilö- ja pakettiautoille

Monimerkkihuolto

Monimerkkihuoltomme on erikoistunut Ford- ,Volvo- ja Land Rover- merkkeihin. Myös muut merkit onnistuvat ammattitaidolla! Töiden veloituksessa käytämme autonvalmistajien antamia ohjeaikoja. Täydenpalvelun huoltona teemme lämmitysjärjestelmien ja lisävarusteiden asennukset sekä pyöränsuuntaukset. tarjoamme katsastuspalvelut ja vaihdamme Bridgestonen renkaat alle. Halutessasi auto luovutetaan pestynä, vahattuna ja tankattuna.