Vahinko- ja peltikorjaus

Onko autoosi tullut lommo tai naarmu, tai onko se osunut kotipihassa kiveen? Onko auto ehkä ollut kolarissa?

Meiltä saat kaikki auton korjaukseen liittyvät palvelut, isot ja pienet. Hoidamme peltikorjaus, automaalaus, sähkökorjaus ja muut kolarikorjaustyöt. Paikkaamme naarmut ja oikaisemme lommot. Huolehdimme siitä, että saat taas auton, joka toimii yhtä luotettavasti kuin ennen vahinkoa.

Liikennevahingon sattuessa toimi seuraavasti

VAHINKO- JA PELTIKORJAAMON TÖIDEN VASTAANOTTO SIJAITSEE OSOITTEESSA POSSIJÄRVENKATU 6.

Mikäli autosi ei ole vahingon jälkeen ajokuntoinen, tilaa joltain alla olevalta hinauspalvelulta kyyti AutoCenteriin, Taninkatu 12 tai Possijärvenkatu 6 (kolarivauriot), Tampere

Ruuskanen yhtiöt Puh 0800-911 911

Maanoja Puh. (03) 3640 460

Autoliiton tiepalvelu: 0200 80 80

Kaikki numerot ovat auki 24h/7vrk.

Vahinkoilmoituslomake

Käyttötarveselvityslomake sijaisautosta vakuutusyhtiölle

Pienet maalivauriot ja kolhut

Muista paikata pienetkin naarmut paikkauskynällä kotona tai tuo autosi meille. Nopealla paikkauksella estetään mahdollinen ruostumisen alkaminen!

Tarjoamme asiakkaalle vahinkokorjauksessa ja peltihuollossa lyhyet jonot (ei viikkojen jonotusta korjauksen aloitukseen) ja hyvän sijaisautovalikoiman. Voit ottaa sijaisauton sijasta myös moottoripyörän. Henkilöstömme esittelee kaikki vaihtoehdot työn vastaanottamisen yhteydessä. Yleensä isotkin työt tehdään parissa viikossa.

Meiltä saat myös korjauksiin räätälöidyt rahoituspalvelut yllättäviä korjauskuluja varten. Kysy rahoitustarjousta työnjohtajiltamme. Tai ole suoraan Aapoon yhteydessä 040-192 2122.

Varaa aikasi klikkaamalla tästä tai soita 020 757 1115