Moottoripyörävarusteet

Meiltä löydät mahtavia tarjouksia ajovarustemyymälästä. Halutessasi oma moottoripyörähuoltomme myös asentaa hankkimasi varusteet pyörääsi.

Varusteet myös verkkokaupasta. Siirry kauppaan klikkaamalla tästä!

Ajovarustemyynti

Varustemyymälämme ajovarustevalikoimaan kuuluu mm: ajotakit, ajohousut, hanskat, kengät ja moottoripyöräkypärät. Esimerkiksi Alpinestars tarjoaa valikoimassaan, sekä Goretex ajovarusteita, että nahkaisia ajovarusteita. Muita suosittuja ajovarustetuotemerkkejämme ovat MP-Asu, Yoko, M-Racing, HJC, Bell ja moni muu! Valikoimassamme on myös tekniset kerrastot ja muut mukavuutta tuovat varusteet.

Jos et ole varma millaiset moottoripyörä ajovarusteet sopivat käyttöösi parhaiten, auttaa henkilökuntamme sinua valitsemaan oikeanlaiset ajovarusteet. Sopivat varusteet löytyvät sekä moottoriradalle että matkamotoristille. Tule kokeilemaan ja löydä omasi!

Oikeat ajovarusteet ovat tärkeä tekijä moottoripyöräilyn turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Oikean kokoiset laadukkaat ajovarusteet pitävät motoristin kuivana ja suojaavat ajoviimalta. Valikoimastamme löytyy vedenpitävät moottoripyörä goretex ajovarusteet keliin kuin keliin. Tiukan paikan tullen hyvät ajovarusteet voivat jopa pelastaa motoristin onnettomuuden sattuessa. Modernit ajovarusteet on varustettu CE-hyväksytyillä suojilla ja laadukkailla kulutusta kestävillä materiaaleilla.

Ostorahoitus

Rahoitusratkaisumme avulla voit hankkia laadukkaita ajovarusteita niin pyörään kuin kuskillekin.

Varustepaketit 6 kk:n korottomalla maksuajalla ilman käsirahaa!