Rahoitus

autocenter-rahoitusNopea osamaksurahoitus

Meiltä saat osamaksurahoituksen nopeasti ilman jonotusta. Osamaksukaupalla saat ajoneuvon omaksesi maksettuasi sovitut kuukausierät loppuun. Lainan vakuudeksi käy useimmissa tapauksissa vaihtoauto ilman lisävakuuksia. Vaihtoauton tulee olla ajokuntoinen ja ollut asiakkaan omistuksessa vähintään kuukauden ajan. Vaihtoauto käy käsirahasta useimmissa tapauksissa.

Kiinteä korko ilman yllätyksiä

Kuukausierät ja korko sovitaan kaupantekohetkellä, ja ne pysyvät samoina markkinoiden myllerryksistä ja ohjauskorkojen muutoksista riippumatta.

Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan 1–5 vuoden ajalle. Kuukausierää on myös mahdollista pienentää sopimalla rahoituskauden loppuun normaalia suurempi jäännöserä.

Palveluiden rahoitus

Rahoitamme myös kaikkia palveluitamme, joita ovat esimerkiksi autojen ja moottoripyörien huoltopalvelut sekä moottoripyörien kattavat varustevalikoimat.

Maksa pois vaikka etuajassa

Jos ajoneuvon vaihto tai myynti tulee ajankohtaiseksi tai haluat maksaa loppuvelan pois ennen sopimuskauden loppua, se on mahdollista milloin tahansa ilman erillisiä kuluja.

Yhteistyökumppaneitamme rahoitusasioissa ovat Santander, OP-Pohjola, Nordea ja Danske Bank.

Rahoituspäätös vaatii luottopäätöksen.