Toteutamme kiiltäviä unelmia!

Hankimme juuri sellaisen auton kuin haluat

toteutamme-kiiltavia-unelmia-tuontiautot-autocenteristaAutoCenter on ollut Suomen suurimpia yksittäisten ajoneuvojen maahantuojia yli 10 vuoden ajan. Vuosien varrella olemme luoneet erittäin kattavan ostoverkoston Euroopan eri maihin. Ostamme tuonti- ja tilausajoneuvomme vain merkkiliikkeistä ja muilta suurimmilta alan toimijoilta.

Toimimme virallisena merkkihuoltona BMW, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Kia ja Volkswagen -ajoneuvoille, mikä takaa meille mahdollisuuden tarkistaa autojen sähköinen huoltohistoria, ajokilometrit, tehdasvarusteet ja mahdollisen kolaritaustan tehtaan järjestelmistä ennen ostopäätöksen tekemistä. Tämä on etu, jota suuri osa autontuojista ei pysty tarjoamaan. Oma-autokuljetusrekkamme takaa huolettomat ja nopeat toimitukset Euroopasta. Tyypillisimpiä meiltä ostettuja tilausajoneuvoja ovat alle 5 vuotta vanhat ja hyvin varustellut henkilöautot tai yrittäjien yksilöllisiin tarpeisiin tuotetut paketti- tai kevytkuorma-autot. Hyödynnä kokemuksemme ja osaamisemme ja anna meidät etsiä itsellesi unelmiesi auto!

AutoCenter tuontiautot
Markus Taskinen
markus.taskinen@autocenter.fi
puh. 040 192 2208

Lue lisää tilausautoprosessista sekä tax free -autoista ja muuttoautoista.

Jätäthän alla olevalla lomakkeella odotuksesi haluamastasi ajoneuvosta yhteystietojesi ohella. Huomioithan, että usein miten toimittamamme tilausajoneuvot ovat maksimissaan 5 vuotta vanhoja ja Suomessa hinnaltaan yli 20 000 € autoja.

Tehtyämme alustavaa kartoitusta otamme pikaisesti yhteyttä teihin. Jos lomakkeen täyttäminen tuntuu monimutkaiselta, voit myös soittaa meille numeroon 020 757 1111.

Nimi *

Puhelin *

Sähköpostiosoite *

Merkki *

Malli *

Vuosimalli *

Mittarilukema *

Esimerkiksi alle 100 000 km

Hintahaarukka *

Vaihtoauton tiedot

Jos sinulla on vaihtoauto, anna sen tarkat tiedot

Vapaa kenttä

Mahdolliset lisätiedot, palaute tai muut toimintaohjeet