Tilausautoprosessi

toteutamme-kiiltavia-unelmia-tuontiautot-autocenteristaKuunneltuamme tarpeenne, kartoitamme ostoverkostomme kautta muutaman kriteerinne täyttävän ajoneuvoon ja teemme niistä teille yksityiskohtaisen tarjouksen. Tarjouksessamme on aina auton kuvat, tarkka varusteluettelo ja ajoneuvon kuntotiedot. Mahdollinen vaihtoautonne hinnoitellaan samoin kuin jos ostaisitte auto myymälästämme ja hoidamme luonnollisesti kaikki auton rahoitukseen, vakuuttamiseen, katsastamiseen ja tullaamiseen liittyvät toimenpiteet osana palveluamme.

Kun tarjous johtaa kauppaan, ostamme ajoneuvon ulkomailta ja oma kuljetuskalustomme noutaa auton usein jo viikon sisällä kaupan vahvistumisesta. Ajoneuvonne on vakuutettu matkan Suomeen. Kun auto saapuu liikkeeseemme se kuntotarkastetaan, katsastetaan ja pestään/vahataan. Avaimetkäteen toimitus on mahdollista usein jo seuraavana päivänä siitä kun ajoneuvonne saapuu Suomeen. Saatte autoon heti normaalit peltikilvet ja tarrakilvillä ei tarvitse ajella. Kokonaisuudessaan toimitusaika on yleisimmin 2-3 viikkoa.

Kotimaasta ostetut autot kuntotarkastetaan ja luovutetaan yleensä 2-3 päivää sopimuksen syntymisen jälkeen. Sovellamme tilausajoneuvojen kaupassa normaaleja autokaupan pelisääntöjä. Kaikissa myymissämme ajoneuvoissa on kuluttajansuojan mukainen ostoturva ja jo muutamalla Eurolla kuukaudessa voit hankkia vuodeksi autollesi erittäin kattavan AutoCenter Takuuvakuutus lisäturvan.