BMW Service

AutoCenterissä sinua palvelee tehtaan valtuuttama BMW huolto. Meiltä saat kaikki BMW-henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut. Huoltomme palvelee arkisin klo 7-17.

020 757 1116Huollon sivulle
Lähikuva BMW-auton vanteesta.

Mercedes-Benz Huolto

AutoCenterissä sinua palvelee tehtaan valtuuttama Mercedes-Benz-huolto. Meiltä saat kaikki Mercedes-Benz-henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut. Huoltomme palvelee arkisin klo 7-17.

020 757 1118Huollon sivulle
Asentaja työssä Mercedes-Benzin moottoritilassa.

Jaguar Huolto

AutoCenterissä sinua palvelee tehtaan valtuuttama Jaguar huolto. Meiltä saat kaikki Jaguar-henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut. Huoltomme palvelee arkisin klo 7-17.

020 757 1113Huollon sivulle
Lähikuvassa Jaguar-huollon työkaluja seinällä.

Land Rover Huolto

AutoCenterissä sinua palvelee tehtaan valtuuttama Land Rover huolto. Meiltä saat kaikki Land Rover-henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut. Huoltomme palvelee arkisin klo 7-17.

020 757 1113Huollon sivulle
Range Rover nostettuna ilmaan huollossa. Kuvassa näkyy Range Roverin rengas vanteineen, taustalla Range Rover -huollon tarvikkeita.

Volkswagen Huolto

AutoCenterissä sinua palvelee tehtaan valtuuttama Volkswagen huolto. Meiltä saat kaikki Volkswagen-henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut. Huoltomme palvelee arkisin klo 7-17.

020 757 1117Huollon sivulle
Autoasentaja tutkii huollossa olevan Volkswagenin sisällä kuskin penkillä istuen auton tietokoneen tarjoamaa dataa tabletilta.

Haluatko, että autosi saa parasta mahdollista huoltoa?

Miksi valita AutoCenterin merkkihuolto? Meillä merkkihuollossa työskentelevät ammattitaitoiset autoasentajat, joilla on syvällinen tuntemus juuri sinun autosi merkin tekniikasta. He myös kouluttautuvat jatkuvasti, jotta tietotaito pysyy ajan tasalla. Huollossamme käytetään ainoastaan alkuperäisiä varaosia ja uusimpia diagnostiikkavälineitä.  

Käyttämällä autosi meillä, pidät takuun voimassa. Monet autonvalmistajat edellyttävät, että auton huolto tehdään valtuutetussa merkkihuollossa, jotta takuuehdot täyttyvät. Merkkihuollossamme huomioidaan myös autosi huolto-ohjelma ja suositellut huoltovälit. 

Ammattitaitoiset autoasentajat tietävät tarkalleen, milloin tiettyjä osia ja nesteitä tulee vaihtaa, jotta autosi toimii optimaalisesti ja vältät mahdolliset, kalliit vauriot. Säännöllinen merkkihuolto auttaa myös pidentämään autosi käyttöikää ja säilyttämään sen arvon.

Merkkihuoltomme palvelee BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover sekä Volkswagen -merkkejä. Kun vikavalo syttyy tai on vuosihuollon aika, ole yhteydessä oman merkkisi huoltoon AutoCenterillä ja varataan autollesi aika. Kun laitamme autosi kuntoon, voit nauttia virvokkeista asiakkaiden tyylikkäässä loungessa tai tehdä töitä asiakkaillemme varatuissa työtiloissa. Tarvittaessa meiltä järjestyy sinulle huollon ajaksi sijaisauto.