Palvelua suoraan kotiovellesi

Haluamme pitää huolen, että jokaisella asiakkaallamme on mahdollisuus käyttää palveluitamme. Tarjoamme Kotiintoimitus-palvelun merkkihuoltomme ja autokauppamme asiakkaille seuraavasti: 

MERKKIHUOLTO

Jos autosi tarvitsee huoltoa tai korjausta, noudamme autosi merkkihuoltoomme kotioveltasi ja palautamme sen heti huollon jälkeen. Soita huollon palvelunumeroon 020 757 1110 ja tiedustele huoltoa sekä kuljetuspalvelua! Huollon etu on toistaiseksi voimassa Pirkanmaan alueella.

AUTOMYYNTI

Löytyikö valikoimastamme kiinnostava ajoneuvo? Soita asiantunteville myyjillemme numeroon 020 757 1111 ja sopikaa yhdessä miten kaupanteko voitaisiin hoitaa kotonasi. Palvelu on joustava, yksilöllinen ja riskitön, sillä noudatamme kotiintoimituskaupoissa etäkaupan ehtoja. Myynnin kotiintoimitus toistaiseksi voimassa Manner-Suomen alueella. 


Tampereen AutoCenterissä sinua palvelee valtuutettu merkkihuolto ja vauriokorjaamo seuraaville merkeille: BMW, Mercedes-Benz ja Volkswagen. Toimimme myös Jaguar Land Rover jälleenmyyjänä ja huoltona Tampereella ja meillä on yli 150 ajoneuvon monipuolinen vaihtoautovalikoima.