Varaa huolto

Tiesitkö, että liian kulunut tai haljennut tuulilasi on lisäksi este hyväksytylle katsastukselle?

Ota yhteyttä, niin katsotaan voiko lasin korjata vai pitääkö se vaihtaa. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit tuoda autosi tuulilasin vaihtoon meille vakuutusyhtiöstä riippumatta!

Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuun. Kun tuulilasi on rikkoutunut, ota yhteyttä, niin varataan huollostamme aika vaihdolle. Autamme sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Mikäli sinulla ei ole tuulilasivakuutusta, täyttämällä yllä olevan lomakkeen tai soittamalla numeroon 020 757 1119, teemme sinulle vaihdosta/korjauksesta kilpailukykyisen tarjouksen.

Palvelumme laadun takaa ammattitaitoinen koulutettu henkilökunta, sekä nykyaikaiset työmenetelmät, työkalut ja testauslaitteet. Ajoa avustavien turvalaitteiden kalibrointi kuuluu tuulilasin vaihtopalveluun ja vakuutus kattaa myös kalibroinnin kustannukset.

Tuulilasin vaihdon yhteydessä kannattaa päivittää uudet tuulilasinpyyhkijät, sillä kuluneet pyyhkijät kuluttavat lasin pintaa, heikentävät näkyvyyttä ja ovat samalla myös turvallisuusriski. Käytämme edustamiemme merkkien alkuperäisvaraosia.

Tuulilasin vaihto hoituu nykytekniikalla jopa päivässä. Tuodessasi auton aamulla meille AutoCenterille tuulilasin vaihtoon, saat sen jo iltapäivän aikana korjattuna takaisin. Mikäli tarvitset sijaisautoa päivän ajaksi, voit tiedustella sitä varauksen yhteydessä. Sijaisauton veloitus alk. 35€/vrk. 

Tiesitkö, että vakuutuksesi korvaa kiveniskun/nastan aiheuttaman vaurion ilman omavastuuta. Iskemä kannattaa korjauttaa hetimmiten, jotta halkeamaa ei pääse syntymään. 

Varaa huolto Ota yhteyttä

Vauriokorjaamon yhteystiedot

Petri Lähteenmäki
Petri Lähteenmäki
Vauriokorjaamovastaava
040 192 2122

Tampereen AutoCenter Oy
Taninkatu 12, Lielahti, 33400 TAMPERE
Huolto on avoinna arkisin klo 7–17.

020 757 1119

Eikö vakuutuksesi kata tuulilasin vaihtoa?

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme Resurs Bankin Huoltotilin kautta joustavasti maksuaikaa. Voit valita laskun saatuasi, maksatko laskusi kokonaan vai kevyemmin erissä.
Huoltotilillä saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Täysin korotonta maksuaikaa voit saada saada jopa 12 kuukautta. Ensimmäisen vuoden aikana korkoa ei kerry, maksat vain käsittelymaksun 3,90 € / kk. Huoltotiliä voit hakea meillä paikan päällä tai maksuttomalla tekstiviestillä HUOLTO2 numeroon 18 311.

Esimerkkilaskelma 12 kk:n erikoismaksuehdosta
Luotto-ostos 1 000 €, Vuosikorko, 0 %, Käsittelymaksu/ kk 3,90 €, Tilinavaus 0 €.
Todellinen vuosikorko 4,57 %, Luoton kustannukset 46,80 €, Osamaksuerä/kk 87,23 €, Maksettava kokonaismäärä 1 046,80 €.


Tuulilasin vaihto

Ehjä tuulilasi, parempi näkyvyys. Jos lasiin napsahtaa kivi tai nasta, voi pienestäkin jäljestä lähteä ikävä, koko lasin mittainen halkeama. Halkeamat tuulilasissa saattavat vaikuttaa myös autosi katsastuksen lopputulokseen.

Auton tuulilasin vaihto on tärkeä toimenpide, joka vaikuttaa sekä ajomukavuuteen että turvallisuuteen. Autoasentajillamme on vankka kokemus ja osaaminen tuulilasin vaihdosta eri automerkeillä ja -malleilla. Voit luottaa siihen, että vaihto suoritetaan meillä huolellisesti ja tarkasti.

Jos sinulla on lasivakuutus, tuulilasin vaihto kustantaa sinulle vain omavastuun verran. On paljon miellyttävämpää ajaa ilman näkökentässä olevia harmillisia jälkiä. Uusi, ehjä ja kirkas lasi nostaa myös autosi arvoa vaihtotilanteessa.