Liity osaksi autoalan 20-vuotista menestystarinaa!

Olemme pitkän linjan käytettyjen autojen myynnin asiantuntija ja toimimme myös Jaguar Land Rover jälleenmyyjänä ja huoltona Tampereella. Lisäksi meillä on valtuutettu merkkihuolto ja vaurio-/kolarikorjaamo seuraaville merkeille: BMW, Mercedes-Benz ja Volkswagen.

Keskeisin toimintaamme ohjaava ajatus on se, että autoalalla voi erottautua kilpailijoista positiivisesti vain paremmalla asiakaspalvelulla ja osaamisella – tuotteet ja palvelut ovat kaikilla samat. Tavoitteemme on luoda automyyntiin ja -huoltoon palvelukokemus, jossa korostuu ammattimaisuus ja osaaminen, mutta rennolla ja asiakasta kuuntelevalla otteella. 

”AutoCenter on yrittäjävetoinen, luotettava ja palkitseva yritys, joka on toiminut menestyksekkääsi jo 20 vuotta tyylikkäällä konseptillaan”, näin kertoo jo yhdeksän vuotta AutoCenterin BMW:n vastaavana työnjohtajana työskentelevä Asseri Mikkola. ”AutoCenterillä on mukavaa ja sopivan haasteellista työskennellä, jokainen päivä on varmasti erilainen. On hienoa työskennellä todellisten ammattilaisten parissa, täällä ei jää mikään asia ratkaisematta. Tiimityöskentelyä sanan varsinaisessa merkityksessä!”, Asseri summaa.

HAEMME NYT JOUKKOOMME

KOKENUTTA AJONEUVOASENTAJAA
 
Tämä vakituinen päivätyö sopii sinulle, jos sinulla on:
 
  • vahva kokemus alalta
  • autoalan ja/tai valmistajien sertifioinnit ja edustamiemme automerkkien tuntemus
  • tuntemusta / kokemusta nykyajan sähkö- ja hybridiautoista
  • B-luokan ajokortti
  • intohimoa autoihin, tekniikkaan ja vianmääritykseen
  • ratkaisukeskeisyyttä ja loogista ajattelukykyä
  • positiivista asennetta uusien haasteiden edessä

Huoltopuolellamme on nykyaikaiset työskentelytilat ja mielekäs työympäristö premium tuotteiden parissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä henkilöstön osto- ja huoltoedut. Työterveydestä meillä vastaa Pihlajalinna.
 

 

Lisätietoja soittamalla Karilta ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen:

Kari Mettälä
Jälkimarkkinointipäällikkö

p.050 041 7931
kari.mettala(at)autocenter.fi