Liity osaksi autoalan 20-vuotista menestystarinaa!

Olemme pitkän linjan käytettyjen autojen myynnin asiantuntija ja toimimme myös Jaguar Land Rover jälleenmyyjänä ja huoltona Tampereella. Lisäksi meillä on valtuutettu merkkihuolto ja vaurio-/kolarikorjaamo seuraaville merkeille: BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen ja KIA.

Keskeisin toimintaamme ohjaava ajatus on se, että autoalalla voi erottautua kilpailijoista positiivisesti vain paremmalla asiakaspalvelulla ja osaamisella – tuotteet ja palvelut ovat kaikilla samat. Tavoitteemme on luoda automyyntiin ja -huoltoon palvelukokemus, jossa korostuu ammattimaisuus ja osaaminen, mutta rennolla ja asiakasta kuuntelevalla otteella. 

”AutoCenter on yrittäjävetoinen, luotettava ja palkitseva yritys, joka on toiminut menestyksekkääsi jo 20 vuotta tyylikkäällä konseptillaan”, näin kertoo jo yhdeksän vuotta AutoCenterin BMW:n vastaavana työnjohtajana työskentelevä Asseri Mikkola. ”AutoCenterillä on mukavaa ja sopivan haasteellista työskennellä, jokainen päivä on varmasti erilainen. On hienoa työskennellä todellisten ammattilaisten parissa, täällä ei jää mikään asia ratkaisematta. Tiimityöskentelyä sanan varsinaisessa merkityksessä!”, Asseri summaa.

Tällä hetkellä rekrytointi ei ole käynnissä. Toimintamme kasvaessa olemme kuitenkin kiinnostuneita hyvistä ja ammattitaitoisista tekijöistä, joten mikäli kokisit olevasi hyvä lisä tiimiimme, ota rohkeasti yhteyttä!

Markus Taskinen
Myyntipäällikkö

Kari Mettälä
Jälkimarkkinointipäällikkö