Liity osaksi autoalan 20-vuotista menestystarinaa!

Olemme pitkän linjan käytettyjen autojen myynnin asiantuntija ja toimimme myös Jaguar Land Rover jälleenmyyjänä ja huoltona Tampereella. Lisäksi meillä on valtuutettu merkkihuolto seuraaville merkeille: BMW, Mercedes-Benz ja Volkswagen. Vauriokorjaamomme palvelee kaikkia autoja merkkiin ja ikään katsomatta.

Keskeisin toimintaamme ohjaava ajatus on se, että autoalalla voi erottautua kilpailijoista positiivisesti vain paremmalla asiakaspalvelulla ja osaamisella – tuotteet ja palvelut ovat kaikilla samat. Tavoitteemme on luoda automyyntiin ja -huoltoon palvelukokemus, jossa korostuu ammattimaisuus ja osaaminen, mutta rennolla ja asiakasta kuuntelevalla otteella. 

”AutoCenter on yrittäjävetoinen, luotettava ja palkitseva yritys, joka on toiminut menestyksekkääsi jo 20 vuotta tyylikkäällä konseptillaan”, näin kertoo jo yhdeksän vuotta AutoCenterin BMW:n vastaavana työnjohtajana työskentelevä Asseri Mikkola. ”AutoCenterillä on mukavaa ja sopivan haasteellista työskennellä, jokainen päivä on varmasti erilainen. On hienoa työskennellä todellisten ammattilaisten parissa, täällä ei jää mikään asia ratkaisematta. Tiimityöskentelyä sanan varsinaisessa merkityksessä!”, Asseri summaa.

HAEMME NYT JOUKKOOMME


KOKENUTTA AJONEUVOASENTAJAA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ajoneuvoasentajaa. Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työn huippumerkkien parissa. Saat alan ammattilaisista koostuvan työyhteisömme tuen sekä käyttöösi alan uusimmat työkalut ja järjestelmät.

Toivomme sinulta työntekijänä

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, katsomme eduksi kokemuksen Mercedes-Benz ja VAG-konsernin autojen parissa työskentelystä.
  • autoalan / edustamiemme merkkien sertifiointeja
  • tehtävän vaatimaa huolellista työnjälkeä, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä asennetta työntekoon
  • voimassa olevaa ajo-oikeutta (B-ajokortti) sekä suomen kielen osaamista
  • motivoitunutta ja positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle

  • Toimialan uusimmat työkalut työssä onnistumiseen sekä perehdytyksen tehtävään
  • Positiivisen ja kannustavan ammattilaisista koostuvan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan
  • Liikuntaedun sekä työterveyden palvelut
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätietokyselyt liiketoimintajohtaja Jukka Koskiselle |

Meille töihin?

Jos avoinna olevia rekrytointipaikkoja ei juuri nyt ole siinä tehtävässä, jossa sinä loistat, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen jukka.koskinen(at)autocenter.fi.
Porukassamme saattaa olla tilaa hyvälle tekijälle!


Kysyimme miten kokeneet ammattilaisemme, Kari ja Tuomas, löysivät tiensä AutoCenterille ja ovat viihtyneet täällä jo yli 10 vuoden ajan.

 

Kari, joka on ollut autoalalla jo 25 vuotta, huoltaa tällä hetkellä koulutuksensa mukaisesti ainoana sertifioituna Pirkanmaalaisena mekaanikkona Jaguar Land Rover sähköautojen jännitteellisiä korjauksia. Kari pyydettiin 13 vuotta sitten AutoCenterille silloisesta työpaikastaan ja niin hyvin hän on täällä viihtynyt, että ei ole tullut paikan vaihto mieleen. Kun talvi tulee, vapaa-ajalla alkaa kelkkailu vastapainona töille.

Tuomas on hänkin alan konkari ja takana on 23 vuotta automekaanikkona. AutoCenter on niin hänellä kuin Karilla vasta toinen työpaikka. Tuomaksen voi löytää ratkomassa erilaisia BMW-ongelmia ihan laidasta laitaan. Hän on viihtynyt 12 vuotta autocenteriläisenä eikä ole aikeissa vaihtaa muualle. Vapaa-ajalla Tuomaksen voi löytää rumpusetin takaa Unelma-tanssiorkesterin keikoilta. Tai syksyllä metsältä.

Paljon on tietenkin molemmilla näihin vuosiin AutoCenterissä mahtunut, mutta erikoisia muistoja kaivaessa Karille tulee mieleen se, kuinka kerran jahdattiin huoltohallissa elävää jänöä. Sekä Kari, että Tuomas vihjasivat, että paljon olisi tarinoita kerrottavaksi myös erinäisistä henkilökunnan juhlista, mutta jääkööt ne nyt jakamatta..

Nykymekaanikon työ on muuttunut paljonkin vuosien saatossa. Vikakoodien luku on arkipäivää ja jatkuva kouluttautuminen lisääntyvän sähköistyksen myötä on tärkeää. Autot muuttuvat, käyttövoimavalikoima on monipuolistunut ja on tärkeää pysyä ajan hermolla.

Palkitsevinta työssä Karin mielestä onkin vianhaussa nopea ongelman löytyminen – vaikka välillä saakin käyttää etsiväntaitoja. Tuomas on samaa mieltä, ja lisää vielä, että: ”Korjaus- tai huoltotoimenpiteiden valmiiksi saaminen on jo itsessään mukava hetki”.

Yhteishenki on molempien mukaan hallissa erinomainen; kaveria autetaan ja kaikki otetaan porukkaan mukaan.

Jos sinulla on vahva perustietämys autohuollosta, olet sosiaalinen ja rento, hae Karin, Tuomaksen sekä muiden mekaanikkojemme työkaveriksi! Meillä on nyt yhteensä 13 mekaanikkoa, jotka huoltavat ja korjaavat edustamiemme merkkien autoja: BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover ja Volkswagen.