Myy autosi tai moottoripyöräsi meille - ota yhteyttä, tehdään kaupat ja saat nopeasti rahat tilillesi.

Myymme kuukaudessa yli 50 käytettyä autoa ja tarvitsemme jatkuvasti laadukasta täydennystä myyntivarastoomme!

Suurin osa ostamistamme autoista on alle 7 vuotta vanhoja ja alle 150 tkm ajettuja. Olemme kiinnostuneista ainoastaan hyväkuntoisista ajoneuvoista, joissa on kunnollinen huoltohistoria. Jos autossasi on jäljellä ajoneuvorahoitusta, se ei ole este autosi myynnille – me maksamme jäännösvelan rahoitusyhtiölle ja hoidamme kaikki paperityöt myös vakuutusyhtiön ja Trafin suuntaan.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ole yhteydessä autojen ostoista vastaavaan Markus Kytöön, p. 040 192 2250 tai

Auton myyminen meille toimii näin:


Ajoneuvon tiedot
Omat yhteystietoni

Edut auton myynnistä autoliikkeeseen

Auton myyminen voi olla työläs ja aikaa vievä prosessi. Nykyään yhä useammat autosta luopuvat valitsevat myydä autonsa suoraan autoliikkeeseen. Mutta miksi?

Helppous ja ajan säästö

Kun myyt autosi liikkeeseemme, säästyt autosi huoltamisen ja ulkoasun parantamisen vaivalta. Asiantuntijamme arvioivat autosi arvon ja kunnon ammattitaidolla. Autosi arvoon ei vaikuta kuinka hyvin auto on imuroitu, vaan ainoastaan se, mikä on auton todellinen kunto. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sopiaksesi monia näyttöjä eri ostajaehdokkaille ja vastata puheluihin, joissa myynti-ilmoituksesi ”ei vaihtoa” -lisäyksestä huolimatta sinulle ehdotetaan suorien kauppojen sijaan järjestäen pelkkiä vaihtotarjouksia. 

Paperityöt ja mahdollisen rahoituksen hoitaminen

Kun päätät myydä autosi AutoCenterille, kaupan kättelyn jälkeen omistajanvaihdos hoidetaan puolestasi alusta loppuun. Vakuutuksesi irtisanotaan ja mikäli autossa on vielä rahoitusta jäljellä, hoidamme puolestasi jäljellä olevan loppuvelan suoraan rahoitusyhtiöön, jonka jälkeen rekisteröimme auton omiin nimiimme.

Auton osto yksityiseltä vai liikkeestä?

Kannattaa miettiä asiaa myös ostajan näkökulmasta – ostaisitko itse auton mieluummin liikkeestä, joka kantaa autosta virhevastuun ja rahoituksen saa järjestettyä helposti, vai yksityiseltä, joka ei kanna mitään vastuuta ja rahoituksenkin järjestäminen voi olla hankalaa. Monet ostajat valitsevat juuri tästä syystä autoliikkeestä ostamisen, erityisesti silloin, kun on kyse korkeamman hintaluokan autoista.

Päätös on sinun – haluatko myydä itse vai tuoda autosi meille.

Jos haluat hoitaa myynnin itse ja vastata potentiaalisten ostajien kyselyihin, eikä sinulla ole kiire päästä autosta eroon, on auton myynti itse varmasti ihan hyvä valinta. Mikäli arvostat vaivattomuutta, sinun tarvitsee vain käydä näyttämässä autoasi meille, pyytää tarjous ja tarjouksen miellyttäessä, tehdä kaupat – ja autosi on myyty. Säästät koko myyntiprosessissa päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia. Myydessäsi autosi AutoCenterille, hoidamme kaupan ammattitaidolla alusta loppuun!