Olemme sertifoitu
CeramicPRO-käsittelypiste.

Meiltä saat ensiluokkaiset autonpesupalvelut autollesi. Auton ulkopesussa laadukkain lopputulos saadaan huolellisella käsinpesulla ja siksi meillä AutoCenterillä kaikki autopesut suoritetaankin käsinpesuna kokeneen henkilökuntamme toimesta.

Hinnasto

Premium ulkopesu 59 €

Laadukas käsinpesu, sisältää ovienvälien pesun, pikavahauksen ja kuivauksen.

Premium ulkopesu ja sisäpuhdistus 119 €

Laadukas käsinpesu pikavahauksella. Sisältää ovienvälien pesun ja auton sisäpuhdistuksen.

Premium ulkopesu kovavahauksella 149 €

Laadukas käsinpesu, sisältää ovienvälien pesun ja kovavahauksen.

Sisäpuhdistus 59 €

Sisältää imuroinnin, pölyjen ja pintojen pyyhinnän, lasienpesun ja ovienvälien puhdistuksen. Ei sisällä istuimien märkäpesua.

Sisäpuhdistus sisältäen istuimien pesun 189 €

Sisältää istuimien märkäpesun, imuroinnin, pölyjen ja pintojen pyyhinnän, lasienpesun ja ovienvälien puhdistuksen. Vaatii n. vuorokauden kuivumisajan.

Ulko- ja sisäpuhdistus sis. istuimien pesun 250 €

Sisältää Premium ulkopesun ja sisustasta istuimien märkäpesun, imuroinnin, pölyjen ja pintojen pyyhinnän, lasienpesun ja ovienvälien puhdistuksen. Vaatii n. vuorokauden kuivumisajan.

Otsonointi 29 €

Hajunpoiston käsittelyaika yön yli kuiviin istuimiin. 

Kiveniskukorjaukset alk. 79 €

 

 

CeramicPRO-pinnoitteet

 

Ceramic Pro 9H + Top Coat keraaminen pinnoite alk. 750 €*

Pysyvä nanokeraaminen pinnoite, jonka ominaisuuksiin kuuluvat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys. Hydrofobinen ja anti-graffiti -efekti tarkoittavat sitä, että 9H-käsitelty pinta pysyy kauemmin puhtaana, eikä lika tartu siihen helposti. 9H-pinnoite muodostaa maalipinnalle pysyvän sidoksen, jota ei saa pesemällä pois. 9H-pinnoite voidaan poistaa vain hiomalla, kuten koneellisella kiillotuksella, minkä vuoksi 9H-pinnoite on erinomainen suoja maalipinnalle.

9H-käsittelyä suositellaan uusiin autoihin antamaan suojaa maalipinnalle. Käsittely voidaan tehdä myös käytettyyn autoon, maalipinnan kunnosta riippuen. Tarjoamme pinnoitteelle 3 vuoden takuun. 

Top Coat suojapinnoite alk. 400 €*

Suojapinnoite, jonka kestävyys on 12-24 kuukautta. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobinen efekti, kemikaalikestävyys, UV-suoja, lämmön kestävyys ja anti-graffiti -pinta. Hydrofobinen ja anti-graffiti -efekti yhdessä tarkoittavat sitä, että pinta pysyy kauemmin puhtaana. Lika ei tartu pintaan helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä vieden likaa mukanaan. Top Coat -käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin kiiltoaste nousee ja suojaa maalipintaa pidempään. Parhaimman tuloksen saa suorittamalla käsittelyn 9H-pinnoitteen päälle. Pinnoitteella on 1 vuoden takuu.

Lasien pinnoitus tuulilasi / kaikki 79 € / 129 €

Erittäin vettähylkivä lasipinnoite. Ceramic PRO Lasi on suunniteltu erityisesti lasipinoille, ja sillä on korkea kulutuskestävyys. Käsitelty tuulilasinpinta ei vaikuta lasinpyyhkijöiden toimintaan. Vesi pisaroituu vettähylkivälle tuulilasinpinnalle ja pisarat liukuvat pois ajoviiman vaikutuksesta.

Käsittelemätön tuulilasi voi olla vaaraksi. Kovalla sateella vesi muodostaa tuulilasin pintaan vesikalvon, jonka läpinäkyvyys on todella heikko. Näin se muodostuu myös turvallisuusriskiksi. Ceramic PRO Lasi -käsitellyt auton lasit pysyvät pitkään puhtaina ja kirkkaina, kun lika ja muut epäpuhtaudet eivät tartu lasin pintaan.

Umpioparin kiillotus ja pinnoitus 129 €

Ajovalojen hionta + kiillotus saa ihmeitä aikaan niin umpion tekemään valokuvioon kuin valon kirkkauteen.

Nahkaistuimien pinnoitus 149 

Ceramic PRO Nahka on suojaava pinnoite kaikille nahkapinnoille. Käsitelty nahkapinta pysyy puhtaana pidempään vähentäen likaantumista ja juurtuneen lian muodostumista. Ceramic PRO Nahka omaa erittäin vettähylkivän pinnan, joten kaikenlaisten nesteiden valumatta jääneet pisarat voidaan vain pyyhkäistä pinnalta pois. UV-suoja vähentää nahkapinnan vanhentumista, pitäen nahan uudennäköisenä ja pehmeänä.

Tekstiili-istuimien pinnoitus 129 €

Ceramic PRO Tekstiili on erittäin vettähylkivä suojapinnoite erilaisille tekstiilipinnoille. Se on huipputekniikkaa oleva tekstiilipinnoite, joka koostuu fotoelektronisesta puolijohdannepinnasta. Ceramic PRO Tekstiili vähentää käsitellyn pinnan pintaenergiaa. Kun neste joutuu kosketuksiin pinnan kanssa, muuttuu neste pisaroiksi ja valuu pois pitäen tekstiilipinnan täysin kuivana. Tämä mahdollistaa tekstiili-, mokka- ja kuitupintojen pysymisen puhtaana ja kuivana erilaisilta nesteiltä ja lialta, vaikuttamatta materiaalin ulkonäköön tai sen tuntoon.

*Kiillotus arvioitava tapauskohtaisesti, hinnat alk. 100 €.

Ota yhteyttä

Ajanvaraus ja tiedustelut arkisin klo 07-17 huollon numerosta p. 020 757 1110.
Voit varata ajan autonpesupalveluihin tai yhdistää pesut kätevästi huollon yhteyteen!


AutoCenterin pesupalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman pesupalveluita, jotka kattavat niin sisä- kuin ulkopuolenkin. Ulkopesut suoritamme aina hellävaraisesti käsinpesuna ja sisäpuhdistuksessa käytämme huolellisia menetelmiä ja laadukkaita puhdistusaineita varmistaaksemme, että autosi sisätilat ovat puhtaat ja raikkaat. Palveluvalikoimastamme löydät myös myllytys- ja vahauspalvelut sekä ensiluokkaiset CeramicPRO-pinnoitteet.

Fiksitiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista tekijöistä, jotka tietävät, miten saada paras tulos aikaan. He käyttävät huippuluokan välineitä ja tekniikoita varmistaakseen, että autosi puhdistus sujuu moitteettomasti ja tuloksena on virheetön kiilto. Nauti kahvikupponen viihtyisissä asiakastiloissamme, odottaessasi auton valmistumista. Varaa aikasi puhelimitse huoltomme numerosta 020 757 1110.