Autamme sinua tarpeeseesi räätälöidyn rahoitus- ja vakuutusratkaisun rakentamisessa!

RAHOITUS

Yli 65% myymistämme autoista ostetaan rahoituskaupalla. Rahoituskauppa kanssamme on helppoa, selkeää ja turvallista – vakuudeksi ei tarvita muuta kuin hankkimasi auto.

Myyjämme ovat autorahoittamisen asiantuntijoita ja auttavat sinua neuvottelemaan budjettiisi sopivan kiinteän kuukausierän uuden autosi hankinnan yhteydessä. Esimerkiksi nykyisen autosi rahoitus ei ole este auton vaihtamiselle ja myyjämme neuvovat asiassa mielellään. Jos olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, auton hankkiminen on mahdollista jopa ilman käsirahaa ja 72kk maksuajalla.

Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ajoneuvorahoittamisen puolella ovat Santander, OP Autorahoitus ja LähiTapiola, mutta teemme yhteistyötä myös kaikkien muiden isoimpien autorahoittajien kanssa. Myyjämme toimii edustajanasi ja asiantuntijana kaikissa neuvotteluissa rahoittajan suuntaan. Autorahoituksen myöntäminen edellyttää luottopäätöstä, jonka myyjäsi neuvottelee rahoitusyhtiön kanssa odottaessasi.

Ota yhteyttä myyntiimme ajoneuvorahoituksia koskevissa kysymyksissä p. 020 757 1111

VAKUUTUKSET

AutoCenterin pääyhteistyökumppaneita ajoneuvovakuuttamisessa ovat Fennia, OP Vakuutus ja IF, mutta edustamme myös kaikkia muita isoimpia suomalaisia vakuutusyhtiöitä.

Myyjämme toimii vakuutuspuolen asiantuntijanasi autokaupan yhteydessä ja osaavat suositella tarpeeseesi sovitettua kustannustehokasta vakuutusratkaisua. Autosi oikeanlaajuinen vakuuttaminen turvaa selustasi vahinko-, ilkivalta- ja varkaustilanteissa järkevällä kustannustasolla. Vakuutuksen hankkiminen meiltä autokaupan yhteydessä on yksinkertaista ja hoidamme kaiken asioinnin valitsemasi yhtiön suuntaan.

Ota yhteyttä myyntiimme ajoneuvovakuutuksia koskevissa kysymyksissä p. 020 757 1111