Mitä on leasing ja mitä voin liisata?

Yksityisleasing tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia uudesta autosta ilman omistamisen huolia. Tämä pitkäaikainen vuokrausvaihtoehto on suunniteltu yksityishenkilöille, jotka arvostavat helppoutta ja ennakoitavuutta autoilussaan. Kauttamme voit tehdä leasingsopimuksen niin uudesta kuin vaihto- tai tuontiautostakin.

Miten Yksityisleasing toimii?

Yksityisleasingissä maksat autosta kiinteän kuukausittaisen hinnan, joka perustuu valitsemaasi autoon, ajokilometreihin, pituuteen ja palveluihin. Palveluihimme sisältyvät muun muassa säännölliset huollot ja pienten kulumisosien korjaukset. Voit myös valita lisäpalveluita, kuten rengashotelli- ja sijaisautopalvelut.

Palvelutasot:

  • AutoCenter Yksityisleasing on käytettävissä kaikkiin sopimuksen tekohetkellä enintään 48 kk ikäisiin ja enintään 100 000 km ajettuihin autoihin.

  • AutoCenter Yksityisleasing Plus soveltuu kaikkiin sopimuksen tekohetkellä enintään 36 kk ikäisiin ja enintään 60 000 km ajettuihin autoihin.


Mitä yksityisleasingin edut ovat? Voit räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, jolloin kulut ovat ennakoitavissa ja maksat vain kiinteää kuukausihintaa koko sopimuskauden ajan. Käsirahaa ei tarvita, mutta voit halutessasi maksaa suuremman ensimmäisen erän kuukausivuokran alentamiseksi. Ei riskiä auton jälleenmyyntiarvosta – palautat auton meille sopimuskauden päättyessä, ja me huolehdimme lopusta.

Omistatko jo auton, mutta haluaisit siirtyä leasingautoiluun? Ei hätää, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen autostasi leasingtarjouksen yhteydessä. Voit halutessasi pyytää alustavan ostotarjouksen autostasi täältä. Voit itse valita, haluatko lyhentää summalla uuden autosi leasingmaksua, vai haluatko summan rahana itsellesi. Mikäli autossasi on jäljellä ajoneuvorahoitusta, se ei ole este autosi myynnille – me maksamme jäännösvelan rahoitusyhtiölle ja hoidamme kaikki paperityöt myös vakuutusyhtiön ja Trafin suuntaan.

Lisäpalveluna voit lisätä sopimukseen rengashotellipalvelut kausivaihtoineen (16,50 €/kk) tai sijaisauton määräaikaishuollon ajaksi (10 €/kk).

Huomioithan, että yksityisleasingsopimukseen ei sisälly renkaiden kuluminen, vaan näistä kuluista asiakas vastaa itse omakustanteisesti. 

Tutustu autovalikoimaan!

AutoCenter Yksityisleasingsopimuksen voit tehdä myynnissä olevista ajoneuvoistamme, jotka ovat alle 4 vuotta vanhoja ja alle 100 tkm ajettuja.

Kattavamman mm. määräaikaishuollot sisältävän Yksityisleasing Plus sopimuksen voit tehdä myynnissä olevista ajoneuvoistamme, jotka ovat alle 3 vuotta vanhoja ja alle 60 tkm ajettuja.


siirry monipuoliseen vaihtoautovalikoimaamme tästä

Mitä leasing maksaa?

Yksityisleasingin kuukausihinta määräytyy useista tekijöistä, kuten auton hankintahinnasta, arvonalenemisesta, huoltojen kustannuksista, yleisestä korkotasosta, ajokilometreistä sekä sopimuksen pituudesta. Yleisesti ottaen pidemmät sopimukset ovat taloudellisesti edullisempia, ja tästä syystä 36 kuukauden sopimukset ovat erityisen suosittuja.

Tässä suuntaa antavaa hintatasoa auton arvosta ja kuukausierästä,  jotta saat käsityksen yleisimmistä 36 kuukauden leasingsopimuksen kk-eristä:

Nämä ovat suuntaa antavia arvioita, ja tarkka kuukausierä riippuu valitsemastasi autosta, ajokäyttäytymisestäsi ja muista sopimuksen yksityiskohdista. Saat tarkan kuukausihinnan tarjouksestamme, kun olet valinnut auton ja haluamasi palvelut. Tavoitteenamme on tarjota sinulle läpinäkyvä ja kilpailukykyinen leasingratkaisu, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Liity AutoCenterin Yksityisleasingin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja nauti huolettomasta autoilusta.

Hauru_AC

Aleksi Hauru

Automyyjä 

040 1922 253

 

Leasing - helppoa, vaivatonta ja ennakoitavaa!

Me AutoCenterillä haluamme tarjota myös yksityisasiakkaille kustannustehokkaan mahdollisuuden leasingautoiluun. Yksityisleasingratkaisut on perinteisesti toteutettu uusilla autoilla, mutta kauttamme voit liisata myös niin käytetyt henkilö- kuin pakettiautotkin. Käytetyn vaihtoauton liisaus on erinomainen ratkaisu, sillä auton saa nopeasti ja luonnollisesti uutta leasing-autoa edullisemmin. Voit pyytää leasingtarjousta asiantuntevasta myynnistämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Tarjoamme rahoitus- ja huoltoleasing-palveluita myös yritysasiakkaille. Räätälöimme leasingratkaisun vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Saat käyttöösi uuden auton ilman suurta alkupääomaa ja kiinteällä kuukausimaksulla. Leasing mahdollistaa auton vaihtamisen sopimuskauden päättyessä, jolloin voit aina ajaa autolla, jossa on autoalan uusimmat ja parhaimmat varusteet. Ota yhteyttä asiantuntevaan yritysmyyntiimme ja pyydä leasingtarjous.